Nieuws

WELKOM op de website van FRÖSCH EVENTS!

Partypictures

Vaak valt er op dat tijdens een feestavond weinig tot geen aandacht wordt besteed aan de fotografie: de ingehuurde professionele trouwfotograaf is al vanaf ‘s ochtends vroeg actief en gaat rond etenstijd naar huis toe, de wegwerp camera’s worden vooral gebruikt om melige “gekken bekken” foto’s te maken en de vriend of kennis die hobbymatig wat foto’s maakt heeft halverwege de avond geen zin meer en stop de camera terug in zijn tas. U loopt hierdoor het risico dat u geen waardevolle foto’s heeft van de feestavond zelf.

Om te voorkomen dat er jaren later wel nog over uw feestavond wordt nagepraat maar er geen foto’s meer voor handen zijn, adviseren wij u om gebruik te maken van een fotograaf die explicitiet tijdens de feestavond aanwezig is. Onze fotograaf (m/v) volgt  alle gebeurtenissen op de voet en zorgt ervoor dat de mooiste momenten voor eeuwig worden vastgelegd.

Een fotograaf duidelijk zichtbaar op de voorgrond of liever iemand die zich op de achtergrond houd? Al uw wensen zijn mogelijk.
Na afloop van het feest verzorgt onze fotograaf uw foto’s met alle zorgvuldigheid .Na bewerking worden de foto’s op DVD gezet en zullen deze binnen 5 werkdagen bij u worden afgeleverd.

Tegen een kleine meerprijs kunnen wij ook zorgen voor afdrukken of een compilatie van de mooiste foto’s op DVD ter lengte van een eigen gekozen liedje.

Heeft u specifieke wensen of wilt u informeren naar de mogelijkheden? Neem dan nu
contact met ons op.